counter create hit

مطالب مرتبط:

بعد از خوردن فست فود چه اتفاقی در بدن می افتد؟

بعد از خوردن فست فود چه اتفاقی در بدن می‌افتد؟

طرز تهیه همبرگر ذغالی خانگی

طرز تهیه همبرگر ذغالی خانگی

ساندویچ و پیتزا آسمونی : همبرگر ذغالی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین انواع فست فود در دنیاست. برای تهیه همبرگر ذغا ...

طرز تهیه اسنک مرغ

طرز تهیه اسنک مرغ

در این قسمت از آموزش فینگر فودها برای شما عزیزان طرز تهیه اسنک مرغ را آماده کرده ایم. این غذای خوشمزه و سریع را در منزل درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. با ما همراه باشید.  در این قسمت از آموزش فینگر فودها برای شما عزیزان طرز تهیه اس ...

پنه با سس بادام زمینی

طرز تهیه پنه با سس بادام‌ زمینی مواد لازم: بادام زمینی: ۱۰۰ گرم؛روغن زیتون: پنج قاشق سوپ‌خوری؛پاستای پنه: ۴۰۰ گرم؛نمک: به‌مقدار لازم؛آرد ذرت (الک‌شده): دو قاشق سوپ‌خوری؛ ...

طرز تهیه سالاد جوانه گندم خوشمزه و پر خاصیت

طرز تهیه سالاد جوانه گندم خوشمزه و پر خاصیت

سالادها در گروه خاصی از مواد غذایی تعریف نمی شوند . سالاد فصل، سالاد فرانسوی مخلوطی از سبزیجات هستند در حالی که سالاد الویه و سالاد سزار دستور تهیه متفاوتی دارند و در کنار سبزیجات از مخلفات دیگری نیز برای آن است ...

دستور تهیه خورش شوید از غذاهای معروف و خوشمزه شمالی

دستور تهیه خورش شوید از غذاهای معروف و خوشمزه شمالی

خورش شوید از انواع غذاهای معروف شمالی است که شما می توانید این نوع خورش خوشمزه را در منزل به راحتی بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. خورش شوید از انواع غذاهای معروف شمالی است که شما می توانید این نوع خورش خوشمزه ...

سالاد سیب زمینی آمریکایی

سالاد سیب زمینی آمریکایی

وب سایت کرمانی: سالاد سیب زمینی از آن سالاد های خاصی است که عاشقش می شوید چون هم بافت نرم در آن پیدا می شود هم بافت های ترد. اگر ورزشکار هستید مطمئناً از دیدن مواد موجود در سالاد خوشحال خواهید شد چون تمام چیزها ...

بورک گوشت و گردو؛ هزارلایه ای به سبک ترکیه ای

بورک گوشت و گردو؛ هزارلایه ای به سبک ترکیه ای

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی:  بورک گوشت و گردو یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم. میزان سرو: 8 نفر مواد لازم لایه گوشت: ...

سالاد گل کلم سوخاری

سالاد گل کلم سوخاری

ماهنامه سفره ایرانی: سالاد گل کلم سوخاری، یک سالاد خوشمزه و مقوی است که به افرادی که رژیم لاغری دارند توصیه می‌شود. میزان سرو: 4 نفر ...

طرز تهیه سالاد مکزیکی

سالاد مکزیکی را تابحال چشیده اید؟ اگر شماهم مثل ما مشتاق به درست کردن یک سالاد متفاوت هستید

طرز تهیه پاناکوتا قهوه؛ باکلاسِ کی بودی؟!

طرز تهیه پاناکوتا قهوه؛ باکلاسِ کی بودی؟!

پاناکوتا این روزها در دسته دسرهای باکلاس قرار می گیرد. کافی است اسمش را به زبان بیاورید و تماشا کنید چگونه چشم های طرف مقابل گرد می شود. در این مطلب طرز تهیه نوعی از این دسر، پاناکوتای قهوه را آموزش داده ایم. ...

طرز تهیه خورش ترشه تره

ترشه تره یا ترشی تره شمالی یکی از غذاهای خوشمزه شمال ایران است. برای تهیه ترش تره گیلانی به سبزیجات محلی، آب نارنج، تخم مرغ و سیر نیاز دارید. آسمونی در این بخش طرز تهیه خورش ترشه تره را منتشر می کند. طرز تهیه خورش ترشه تره گیلان از نطر تنوع غذایی با بی ...

طرز تهیه کوکی های چیز کیک آلبالو

مواد لازم برای کوکی های چیز کیک آلبالو پودر بیسکویت   1 و یک چهارم فنجان آرد  1 فنجان بکینگ پودر  نصف ق چ کره نرم  12 ق غ شکر قهوه ای  نصف فنجان تخم مرغ   1 عدد پنیر خامه ای نرم  100 گرم شکر دانه ریز  یک چهارم فنجان عصاره وانیل  نصف فنجان پای آلبالو  بر ...

پاسخ های محسن تنابنده به حاشیه های «پایتخت۵»

پاسخ های محسن تنابنده به حاشیه های «پایتخت۵»

در دوره ای که سریال های تلویزیون به هزار و یک دلیل کمتر نزد مخاطبان مقبول می افتند و چه بخواهیم و چه نه، شبکه های آن طرف آبی، به خصوص سریال های «جم» موفق شده اند از عرصه خالی این میدان به نفع خود بهره برداری کرده و با ساخت آثار نازل مخا ...

اعتراض تند دو بازیگر پایتخت ۵ به سانسور دوباره این سریال

اعتراض تند دو بازیگر پایتخت ۵ به سانسور دوباره این سریال

قسمت دوازدهم سریال «پایتخت 5»، دیشب (دوشنبه 13 فروردین) با حذف برخی از صحنه ها روی آنتن رفت. دو بازیگر پایتخت در شبکه های اجتماعی واکنش نشان دادند.   ظاهرا یک سکانس از این قسمت سریال که رویاهای خانواده نقی معمولی پس از سقوط بالن در دریا را ...

طرز پخت و روش درست کردن شیرینی بادام نارگیل

طرز پخت و روش درست کردن شیرینی شیرینی بادام نارگیل یکی از بهترین میان وعده هایی است که برای عصرانه بهاری می توانید نوش جان کنید. با توجه به اینکه اول بهار ساعت ها تغییر می کند، روزها بلندتر به نظر می رسند. بنابرای ...

مصرف فیبر در دوران بارداری، سالاد خوبه؟

قبل از شروع غذا، سالاد شامل کاهو، کلم، گل کلم، گوجه فرنگی، خیار، هویج، کرفس و ... میل کنید.

برنامه غذایی دوران بارداری، فست فود بخورم؟

خوردن غذاهای چرب و فست فود را کنار بگذارید و بیشتر گیاهان، غلات و ماهی را در برنامه غذایی خود بگنجانید.

نحوه تهیه شیرینی معروف ...

طرز تهیه ی شیرینی معروف مشهدی

AHAایران: نحوه تهیه شیرینی ... با مغز پرتقال و سیب است . به انجمن خوش آمدیدطعم معروف از شیرYeni های مشهدی . اشتهاخود را   گزارش AHAایران: آماده سازی : 90 دقیقه پخت : 20 دقیقه   مواد مورد نیاز : روغن جامد صاف 80 گرم  کره نرم 80 گرم پودر شکر 50 گرم  تخم مرغ ( مخلوط زرده و سفیده ) 30 گرموانیل 1/2 قنهق چایخوریعسل 30 گرمقسمت 3 ق, نمی, ق, مواد غذایی, مواد غذاییآرد گندم 300 گرم   * آرد گندم ( از آرد نان استفاده می شود که در این مورد شیرینی تیره تر و خوش طعم این منطقه در غیر اینصورت استفاده از آرد سفید و بدون انسداد BنهD ) .   مواد لازم برای تزیین شیرینی مشهدی: عسل یا ژله مغزی بی رنگ     یک چهارم پیمانه  پودر پسته خلال پسته و بادام پودر نارگیل و کنجد      به میزان لازم مارمالاد یا ژله مغزی      یک دوم پیمانه شکلات شیری و سفید ذوب شده       برای تزیین   * ( استفاده از مارمالاد ، شیرینی را نرمتر میکند ولی ماندگاری شیرینی با ژله مغزی بیشتر خواهد شد ) .   طرز تهیه : روغن و کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا سبک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده دوباره قدری هم بزنید . عسل و شیر را اضافه و مخلوط کنید. آرد را افزوده و با کمک قاشق چوبی مواد را با هم ترکیب کنید ( فقط و فقط درحدی که آرد جذب مواد شود ) خمیر نیاز به ورز دادن ندارد و مخلوط کردن زیاد باعث میشود خمیر به روغن بیفتد.   خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این زمان ،خمیر را از یخچال خارج کرده و مابین دو قطعه نایلون به ضخامت نیم سانتیمتر پهن وصاف کنید و با قالب دلخواه برش بزنید. تعداد شیرینی ها حتما زوج در نظر بگیرید. میتوانید نیمی از شیرینی ها رو حفره دار درست کنید.   توجه کنید که حتما شیرینی های حفره دار را جداگانه در سینی فر قرار داده و شیرینی های بدون حفره را در سینی دیگری بپزید زیرا زمان پخت شیرینی های حفره دار سریع تر میباشد.   سینی ها را در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (اگر از فر برقی استفاده میکنید و همزمان 2 یا 3 سینی در فر قرار میدهید. از حرارت 150 درجه سانتی گراد و فقط از فن استفاده کنید) به مدت 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که شیرینی ها کمی طلایی شوند قرار دهید.   بعد از خنک شدن شیرینی ها ، با کمک قلم مو مقداری عسل یا ژله مغزی بی رنگ را که گرم کرده اید تا روان شود، روی شیرینی های حفره دار مالیده و با پودر پسته و … تزیین کنید.   شیرینی های ساده را در سینی کنار هم بچینید بطوری که قسمت روی شیرینی در زیر قرار بگیرد باکمک قیف مقداری مارمالاد یا ژله مغزی رنگی روی هر کدام از شیرینی ها ریخته و شیرینی حفره دار تزیین شده را روی قسمت زیری قرار دهید تا شیرینی ها جفت شوند. میتوان مقداری از شیرینی های مشهدی را بجای تزیین با مغزها با شکلات ذوب شده تزیین کرد.   مواد لازم برای مارمالاد سیب برای وسط شیرینی مشهدی:سیب      3 کیلو شکر      1/5 کیلو  وانیل      1 قاشق چای خوری ژلاتین      3 ورقآبلیمو     نصف استکان   طرز تهیه مارمالاد سیب برای وسط شیرینی مشهدی: سیب رو پوست میکنیم هسته ها رو هم در میاریم. با 3/4 لیوان آب میزاریم بپزه بعد از صافی ردش میکنیم و شکر رو میریزیم بعد تو ظرف لعابی میزاریم رو حرارت گاهی هم میزنیم تا بجوش بیاد و کاملا سفت بشه بعد ژلاتین و آبلیمو رو میریزیم و از روی حرارت برمیداریم.   بعد از سرد شدن باید کاملا غلیظ و بدون آب باشه.