counter create hit

مطالب مرتبط:
نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: نان فوکاسیا، نان معروف و پرکاربرد ایتالیایی است که طرز تهیه آن را آورده ایممیزان سرو: 6 نفرمواد لازم: گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 12 عدد برگ رزماری (تازه یا خشک): به مقدار لازم ...

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

وب سایت سوران: مشتک (moshtok) یعنی مشت کوچک. چون توی مشت فشارش میدیم تا به هم بچسبه. یکی از غذاهای محلی استان یزد هست. یه غذای شبیه به این رو ترک ها درست می کنن و بهش میگن دویمج ولی خوب این با اون خیلی فرق داره . مواد اولیه :   پنیر ...

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

سبزی و گردو رو توی غذاساز میکس کنید. نون خشک و پنیر رو هم اضافه کنید و خوب میکس کنید. نوشته برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل

انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل

هفته نامه همشهری شش و هفت - لاله رضاپور: روز تعطیل باید صبحانه را خاص و عالی خورد؛ معمولا هم این مسئله اتفاق می افتد. به این دلیل که فرصت کای برای آماده کردن صبحانه داریم. هیچ خوراکی خاصی هم در خانه نداشته باشیم، فرصت داریم که از خانه بیرون بزنیم و برای خرید ...

طرز تهیه آش شله مشهدی

طرز تهیه آش شله مشهدی

شله مشهدی که در مشهد فقط با نام شُله شناخته می‌شود، غذایی از خانواده آش‌ها است. مواد اصلی این غذا گوشت، حبوبات و ادویهٔ فراوان است که می‌توان برای خوشمزه و مقوی‌تر شدن این غذا، مقداری مغز قلم گاو به آن اضافه کرد. آسمونی در این بخش طرز تهیه آ ...

دستور پخت دلمه گوجه فرنگی به روشی متفاوت

دلمه گوجه فرنگی ,به نظر من دلمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانیه، اما نمیدونم چرا من همیشه یادم میره دلمه درست کنم. اگه شما هم مثل من جز کسایی هستین که پختن این غذای لذیذ رو فراموش میکنین و خیلی هم دوستش دارین احتمالا با دیدن ...

طرز تهیه ترشی سبز

مواد لازم برای ترشی سبز 150 گرم چاقاله بادام 250 گرم کلم بروکلی 4 ساقه کرفس 100 گرم زیتون 200 گرم گوجه سبز 5 عددخیار 100 گرم ذرت 100 گرم نخود فرنگی 1 کیلوگرم سرکه به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل طرز تهیه ترشی سبز کلم بروکلی را به قطع ...

طرز تهیه غذای خوشمزه ماسووا

طرز تهیه غذای خوشمزه ماسووا

طرز تهیه غذای خوشمزه ماسووا   در این مطلب از ایران ناز برای شما عزیزان طرز ...

کشف ساختمانی عجیب و مرموز روی ماه +عکس

کشف ساختمانی عجیب و مرموز روی ماه +عکس

عکسی که به تازگی یک ماهواره چینی از ساختمانی عجیب و مرموز روی ماه تهیه کرده است احتمال وجود موجودات هوشمند فضایی را قوت بخشیده است. ...

مرغ و سیب زمینی تنوری

مرغ و سیب زمینی تنوری

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: مرغ و سیب زمینی تنوری تجربه یک خوراک هزارمزه را به شما می‌دهد. مواد لازم: ...

این ماهی های حلزونی، فوق العاده اند

بدون شک شکل و ظاهر غذا در اشتها و میل به غذاخوردن انسان ها نقش مهمی داره، مخصوصا غذاهای دریایی که با تزیین و انواع ترفندها شکیل تر و زیباتر میشه.

طرز تهیه سالاد مکزیکی

سالاد مکزیکی را تابحال چشیده اید؟ اگر شماهم مثل ما مشتاق به درست کردن یک سالاد متفاوت هستید

طرز تهیه پاناکوتا قهوه؛ باکلاسِ کی بودی؟!

طرز تهیه پاناکوتا قهوه؛ باکلاسِ کی بودی؟!

پاناکوتا این روزها در دسته دسرهای باکلاس قرار می گیرد. کافی است اسمش را به زبان بیاورید و تماشا کنید چگونه چشم های طرف مقابل گرد می شود. در این مطلب طرز تهیه نوعی از این دسر، پاناکوتای قهوه را آموزش داده ایم. ...

طرز تهیه پیتزا گوشت مرحله به مرحله

طرز تهیه پیتزا گوشت مرحله به مرحله

تا به حال دستور تهیه انواع پیتزا رو برای شما طرفدارهای پیتزا توی سایت قرار دادیم و فقط کافیه کلمه پیتزا رو جستجو کنین تا طرز تهیه پیتزا های خوشمزه و متنوعی رو ببینین، در این مطلب هم طرز تهیه یه پیتزا خوشمزه دیگه که با گوشت تهیه میشه رو براتون میذارم ...

زیر میزی گرفتن در دورهمی که مدیری هم از آن خبر ندارد!

زیر میزی گرفتن در دورهمی که مدیری هم از آن خبر ندارد!

علیشمس خواننده معروف و پر طرفدار در لایو اینستاگرام خود درباره حضور خواننده ها در دورهمی گفت: دورهمی را دوست دارم اما علی اوجی که مسئول آوردن مهمان ها به این برنامه است در پشت پرده پول های سنگینی از خواننده ها می گیرد.     از حمید هیراد صد میلی ...

چگونه رب گوجه خوش طعم درست کنیم؟

بسیاری از خانم ها بعد از خردکردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند تا رب آنها قرمزتر شود در صورتی که کار بسیار اشتباهی است.

دسر سوئدی بسیار خوشمزه فلن انبه

برای تهیه کارامل، شکر، عسل و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا به شکل کارامل در آیند. این مخلوط را کف یک قالب بزرگ و یا قالب های کوچک بریزید و کنار بگذارید. نوشته دسر سوئدی بسیار خوشمزه فلن انبه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار ...

طرز تهیه ی املت فنجانی با مایکروفر

امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه ی یک نوع املت فنجانی در مایکروفر آشنا کنیم. مدت زمان پخت این املت، پنج دقیقه است. شما می توانید این املت را در ماگ های سرامیکی یا فنجان های بزرگ، تهیه و سرو کنید. برای آشنایی با روش تهیه ی این املت خوشمزه، با ما همراه باشید. ...

برنامه غذایی دوران بارداری، فست فود بخورم؟

خوردن غذاهای چرب و فست فود را کنار بگذارید و بیشتر گیاهان، غلات و ماهی را در برنامه غذایی خود بگنجانید.

تهیه کیک لیمو با باشگاه است.

تهیه کیک لیمویی سه سوته

AHAایران: دستور العمل تهیه و طبخ یک کیک لیموو شما در کوتاه ترین زمان ممکن است بسیار خوش آمدیدطلا . در تلاش برای ...   گزارش AHAایران: اگر زمان زیادی را فقط به خواب و نه از آنها و یا افرادی که سریع و ساده eplan بعد از خوراک اصلی. این کلمات کیک فقط مایکروویو معمولی Wهند و کاپ یا فنجان مناسب این دستگاه همراه با کمی آرد و ملتی که قبلا در مورد قانون ما نوشته شده است.  رایگان می خواهید پخت یک کیک لیمویی در مایکروویو ما نشان می دهد که در کمتر از یک دقیقه و نیم تا آماده شود. اصلی است نه مسئولیت لیموتحقیقات ، تر و تازه و خوش رنگ است که طعم سقوط و بوی بهار.  اگر آن را در کنار کیک, به حدی در دست شیرین کمی تند مزه و لمس عشق و به نظر می رسید نمی آیند برای پوست های لیمو 's, دندان احساس. این کیک هم سعی کنید به طعم و مزه با یک فنجان چای سیاه, داغ, دیر دم ، لذت بردن از. مواد لازم برای کیک لیمو – سه قاشق غذاخوری آرد همه منظوره – یک چهارم قاشق چای خوری بیکینگ پودر – یک هشتم قاشق چای خوری نمک – یک تخم مرغ بزرگ – سه قاشق غذاخوری شکر نرم – دو قاشق غذاخوری روغن مایع – یک قاشق چای خوری پوست لیموی رنده شده –  یک و نیم قاشق غذاخوری آب لیموی تازه مواد برای روی کیک: – یک و نیم قاشق غذاخوری شکر نرم یا خاک قند – دو و نیم قاشق چای خوری آب لیموی تازه – کمی پودر دارچین (دلبخواه) روش آماده کردن کیک لیمو: ۱- بخشی از مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر و نمک) را با هم الک کرده و در یک ظرف مخلوط می کنیم. ۲- در ظرف دیگری، تخم مرغ، شکر، روغن، پوست لیمو و آب لیمو را خیلی مداوم و آرام با چنگال هم می زنیم. ۳- همه مواد را با هم مخلوط کرده و آنقدر هم می زنیم تا یک دست شود. ۴- ظرف یا لیوان مناسب مایکروویو را با روغن مایع یا اسپری روغن چرب می کنیم و مواد را در آن می ریزیم. ۵- هر لیوان را به تنهایی در مایکرویو می گذاریم. با بالاترین توان مایکروویو و زمانی بین یک و نیم تا دو دقیقه. بین این زمان باید حواسمان به ظرف یا لیوان باشد و وقتی مواد پُف کرد و وسط کیک سفت شد، آن را بیرون بیاوریم. ۶- یکی دو دقیقه برای خنک شدنش وقت بگذاریم و دراین فاصله مایع نازک روی کیک را درست می کنیم. ۷- در یک ظرف کوچک، شکر و آب لیموی مخصوص روی کیک را خوب با چنگال هم می زنیم و حدود ۳۰ ثانیه در مایکروویو می گذاریم تا حباب ساخته شود. سرد که شد، روی کیک می ریزیم. اگر حس کردید این بخش زیادی شیرین است، می توانید این مرحله را حذف کنید. می توانید در آخرین مرحله روی کیک، پودر دارچین بپاشید. نکته: کیک ما با توان ۷۵۰ وات، در زمانی کمتر از ۵۵ ثانیه آماده شد. لازم نیست دقیقا تا یک و نیم دقیقه منتظر بمانید. مراقب باشید کیک ناگهان سنگ نشود.