counter create hit

مطالب مرتبط:
برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

وب سایت سوران: مشتک (moshtok) یعنی مشت کوچک. چون توی مشت فشارش میدیم تا به هم بچسبه. یکی از غذاهای محلی استان یزد هست. یه غذای شبیه به این رو ترک ها درست می کنن و بهش میگن دویمج ولی خوب این با اون خیلی فرق داره . مواد اولیه :   پنیر ...

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

سبزی و گردو رو توی غذاساز میکس کنید. نون خشک و پنیر رو هم اضافه کنید و خوب میکس کنید. نوشته برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه آش شله مشهدی

طرز تهیه آش شله مشهدی

شله مشهدی که در مشهد فقط با نام شُله شناخته می‌شود، غذایی از خانواده آش‌ها است. مواد اصلی این غذا گوشت، حبوبات و ادویهٔ فراوان است که می‌توان برای خوشمزه و مقوی‌تر شدن این غذا، مقداری مغز قلم گاو به آن اضافه کرد. آسمونی در این بخش طرز تهیه آ ...

دستور پخت دلمه گوجه فرنگی به روشی متفاوت

دلمه گوجه فرنگی ,به نظر من دلمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانیه، اما نمیدونم چرا من همیشه یادم میره دلمه درست کنم. اگه شما هم مثل من جز کسایی هستین که پختن این غذای لذیذ رو فراموش میکنین و خیلی هم دوستش دارین احتمالا با دیدن ...

طرز تهیه ترشی سبز

مواد لازم برای ترشی سبز 150 گرم چاقاله بادام 250 گرم کلم بروکلی 4 ساقه کرفس 100 گرم زیتون 200 گرم گوجه سبز 5 عددخیار 100 گرم ذرت 100 گرم نخود فرنگی 1 کیلوگرم سرکه به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل طرز تهیه ترشی سبز کلم بروکلی را به قطع ...

طرز تهیه غذای خوشمزه ماسووا

طرز تهیه غذای خوشمزه ماسووا

طرز تهیه غذای خوشمزه ماسووا   در این مطلب از ایران ناز برای شما عزیزان طرز ...

این ماهی های حلزونی، فوق العاده اند

بدون شک شکل و ظاهر غذا در اشتها و میل به غذاخوردن انسان ها نقش مهمی داره، مخصوصا غذاهای دریایی که با تزیین و انواع ترفندها شکیل تر و زیباتر میشه.

طرز تهیه سالاد مکزیکی

سالاد مکزیکی را تابحال چشیده اید؟ اگر شماهم مثل ما مشتاق به درست کردن یک سالاد متفاوت هستید

طرز تهیه پاناکوتا قهوه؛ باکلاسِ کی بودی؟!

طرز تهیه پاناکوتا قهوه؛ باکلاسِ کی بودی؟!

پاناکوتا این روزها در دسته دسرهای باکلاس قرار می گیرد. کافی است اسمش را به زبان بیاورید و تماشا کنید چگونه چشم های طرف مقابل گرد می شود. در این مطلب طرز تهیه نوعی از این دسر، پاناکوتای قهوه را آموزش داده ایم. ...

طرز تهیه پیتزا گوشت مرحله به مرحله

طرز تهیه پیتزا گوشت مرحله به مرحله

تا به حال دستور تهیه انواع پیتزا رو برای شما طرفدارهای پیتزا توی سایت قرار دادیم و فقط کافیه کلمه پیتزا رو جستجو کنین تا طرز تهیه پیتزا های خوشمزه و متنوعی رو ببینین، در این مطلب هم طرز تهیه یه پیتزا خوشمزه دیگه که با گوشت تهیه میشه رو براتون میذارم ...

زیر میزی گرفتن در دورهمی که مدیری هم از آن خبر ندارد!

زیر میزی گرفتن در دورهمی که مدیری هم از آن خبر ندارد!

علیشمس خواننده معروف و پر طرفدار در لایو اینستاگرام خود درباره حضور خواننده ها در دورهمی گفت: دورهمی را دوست دارم اما علی اوجی که مسئول آوردن مهمان ها به این برنامه است در پشت پرده پول های سنگینی از خواننده ها می گیرد.     از حمید هیراد صد میلی ...

چگونه رب گوجه خوش طعم درست کنیم؟

بسیاری از خانم ها بعد از خردکردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند تا رب آنها قرمزتر شود در صورتی که کار بسیار اشتباهی است.

دسر سوئدی بسیار خوشمزه فلن انبه

برای تهیه کارامل، شکر، عسل و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا به شکل کارامل در آیند. این مخلوط را کف یک قالب بزرگ و یا قالب های کوچک بریزید و کنار بگذارید. نوشته دسر سوئدی بسیار خوشمزه فلن انبه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار ...

طرز تهیه ی املت فنجانی با مایکروفر

امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه ی یک نوع املت فنجانی در مایکروفر آشنا کنیم. مدت زمان پخت این املت، پنج دقیقه است. شما می توانید این املت را در ماگ های سرامیکی یا فنجان های بزرگ، تهیه و سرو کنید. برای آشنایی با روش تهیه ی این املت خوشمزه، با ما همراه باشید. ...

برنامه غذایی دوران بارداری، فست فود بخورم؟

خوردن غذاهای چرب و فست فود را کنار بگذارید و بیشتر گیاهان، غلات و ماهی را در برنامه غذایی خود بگنجانید.

نحوه تهیه چیز کیک قهوه

طرز تهیه ی چیز کیک قهوه

AHAایران: یاد بگیرید چگونه برای ساختن کیک پنیر قهوه   گزارش AHAایران: مواد لازم برای کف قاب: شکلات بیسکویت بدون کرم پودر: 300 گرم کره آب سرد: 150 گرم مواد میانی مورد نیاز: پنیر و خامه بدون نمک (فصلباچاشنی یا فیلادلفیا) 300 گرم شکر:                                                                  50 گرم خامه فرم گرفته و شیرین شده:                                 200 گرم قهوه اسپرسو:                                                     2 قاشق مربا خوری آب جوش:                                                           1 قاشق سوپخوری آناناس خرد شده:                                                 450 گرم یا یک قوطی پودر ژلاتین:                                                          1و ½ قاشق سوپخوری آب آناناس:                                                          نیم پیمانه وانیل:                                                                4/1 قاشق سوپخوری     مواد لازم برای تزیین (به دلخواه): دانه های قهوه مانند عکس:                                    50 گرم طرز تهیه: 1-      یک قالب گرد کمربندی به قطر 26 سانتیمتر را بوسیله قلموبا کره آب شده چرب کنید. بیسکوییت پودر شده و کره آب کرده را در ظرفی مخلوط کنید تا کره یکدست با بیسکوئیت مخلوط شود. سپس مخلوط را در قالب پهن کنید و با قاشق پرس نمایید و 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا بخوبی سرد شود.   2-      ابتدا آناناس را در ظرف گود کوچکی بریزید و ژلاتین را رویش بپاشید. باید کمی بماند تا حالت اسفنجی به خود بگیرد. سپس روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا آب شودد و آن را کناری بگذارید تا خنک گردد.   3-      در ظرفی گود و متوسط پنیر خامه ای را با دور کند همزن 3 ثانیه خیلی کم بزنید و بعد شکر را بیفزایید و دوباره با همزن برقی فقط مخلوط کنید. نسکافه را در آب جوش حل نمایید و به همراه وانیل به مایه فوق بیفزایید و مخلوط نمایید و همزن را کنار بگذارید.   4-      ژلاتین آب کرده خنک و خامه فرم گرفته را به مایه بیفزایید و با لیسک هم بزنید و آناناس نگینی خرد شده را هم اضافه نمایید و مخلوط کنید. سپس مایه آماده شده را هم اضافه نمایید و مخلوط نمایید. سپس مایه آماده شده را روی پایه بیسکویتی آماده  شده در قالب بریزید و با پالت سطح آن را صاف نمایید.  آن را چهار ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. بعد از سرو باقیمانده کیک را حتما در یخچال نگهداری نمایید. برای تزیین از دانه های قهوه مانند عکس استفاده نمایید یا به سلیقه خود از بادام خرد شده استفاده نمایید. مواظب باشید دانه های قهوه فقط جنبه تزیین دارند و خوراکی نیستند.